Водоноски в "Младост" и до Първа езикова

Животът

07-11-2013, 09:58

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Половин Варна остава "на сухо" (+)

Още два района остават без вода

Водоноски ще бъдат разположени на улица "Роза", до Първа езикова гимназия и кв."Младост" до Ледената пързалка и училище "Гео Милев", съобщиха от ВиК-Варна. Днес от 8 до 24 часа хиляди абонати са без вода. Причината е реконструкцията на ул. "Брегалница" и ремонт на магистрални водопроводи.

Първоначално от водното дружества обявиха, че на сухо ще са част от кв."Възраждане", жк "Младост", жк "Трошево", жк "Победа", Цветният квартал, жк "Левски", над бившето лятно кино "Тракия", над "Експресбанк" (Кръглата банка), високите блокове до "Макдрайв", под Регионалната здравна инспекция (ХЕИ),над Спортна зала, жк "Чайка", спирка "Почивка", хотели "Бриз", част от Морската градина. След като пуснат водата, тя няма да е годна за пиене.

Преди минути стана ясно, че още в два района е спряно водоподаването. Абонатите в района от м."Св.Никола" вилните и курортни зони над магистралата до к.к."Златни пясъци" ще получат вода след 18 часа. В 10 часа ще спрат кранчетата и в кв."Аспарухово", от ул."Кичево" до ул."Злетово". Водата там ще дойде до 14 часа.