Спартак играе два мача през уикенда

Спорт

06-11-2013, 22:02

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Централен нападател на вратата на варненки при загубара с 1:4 в последния кръг

Дамите от Спартак Варна ще изиграят два мача през уикенда, научи Varnautre.bg. В събота подопечните на Елена Пеева ще се изправят срещу тима на Академик в отложена среща от първия кръг на шампионата, а ден по-късно ще играят срещу Олимпия, също отложен двубой от 3-ия кръг. Освен това варненки ще пътуват в деня на мача с Академика, заради липсата на финансови средства. И двете срещи са в София и ще се играят тази седмица.

В 6-ия кръг на шампионата, които се игра през последния уикенд пък Спартак 1918 отстъпи при домакинството си на ЛП Суперспорт с 4:1 на стадион Спартак. Единственият гол в мача за домакините вкара играещата треньорка Елена Пеева. Любопитното е, че варненки изиграха срещата без вратар, тъй като основният страж Анелия Станкова отсъстваше, а на вратата застана нападателката на тима Петя Кюпова.

"Резултатът не отговаря на показаното на терена по простата причина, че те имаха 4 удара в очертанията на вратата и вкараха 4 гола. Ние владеехме инициативата, но на всички е ясно колко е трудно когато нямаш вратар", каза за Varnautre.bg халфът Надя Белчева.