Кои професии са най-подходящи според зодиакалния ви знак?

Животът

16-10-2013, 20:04

Снимка:

Reuters

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Често се случва да сменяте една или друга професия, защото не намирате себе си

Според астролозите има връзка между датата на раждане и това какъв път ще изберете да следвате в живота. Често се случва да сменяте една или друга професия, защото не намирате себе си. Ето някои насоки за това в кои области бихте могли да бъдете успешни.

Овен
Представителите на този зодиакален знак са жизнени, конкурентоспособни, смели и импулсивни. Те са екстроверти и прями, затова от тази зодия има много политици и държавници. Уважаеми Овни, вие бихте се справяли чудесно и в сферата на строителството, хотелиерството и туристическата индустрия.

Телец
Всеки работодател би искал да наеме честен и коректен служител. Телците са именно такива. Те са практични и методични по отношение на работата. Биха постигнали успехи ако се насочат към професии като PR, маркетинг специалист, интериорен дизайн.

Близнаци
Близнаците са интелигентни и проницателни. Обичат да бъдат стимулирани и да има динамика и разнообразие в това, което правят, в противен случай се отегчават. Показват усет към графичен дизайн, интериорен дизайн изобщо към всичко, което изисква тяхната креативност. Добри търговци са, банкери и архитекти. Имат чувство за хумор, затова и актьорската професия не им е чужда.

Рак
Добросърдечни и балансирани личности, те са изключителни професионалисти и държат на най-малкия детайл. Разговорливи, те имат успехи в провеждането на преговори. Раците са отлични мениджъри и винаги добър пример за подчинените си. Успехи могат да постигнат в областта на PR, социалните дейности, право, човешки ресурси, учителската професия, журналистика.

Лъв
Харизматични личности, те могат да бъдат доста убедителни и дори деспотични. Те се справят добре в широк спектър от професии. Най-често упражняваните професии от тях са агент по недвижими имоти, интериорен декоратор, моден дизайнер, длъжност в държавната администрация и сферата на правните услуги.

Дева
Повечето представители на тази зодия са истински работохолици. Изпипват всичко до най-малката подробност. Деви, ако все още не сте намерили мечтаната от вас работа, може да се ориентирате към сферата на търговията, социологията, преводи и легализация.

Везни
Представителите на тази зодия държат високо ниво на дипломация при общуването с останалите. Те са коректни служители. В сферата на търговията имат успехи, защото винаги показват внимание към клиента. Могат да бъдат успешни и в рекламата и мениджмънта.

Скорпион
Скорпионите са любопитни, силно интуитивни и аналитични. От тях стават добри учители, агенти на недвижими имоти, адвокати и хирурзи.

Стрелец
Те са позитивни, коректни и добри служители. Шефът стрелец умее да изслушва и да взима адекватни решения. Общителни личности, които знаят как да се справят в стресови и напрегнати ситуации, затова много от тях постигат успехи в журналистиката, треньорската професия, банковото дело.

Козирог
Амбициозни личности, които търсят предизвикателства. Отговорни и постоянни в работата си, те не се отказват пред малките препятствия. Най-добрите сфери за реализация за тях са мениджърските позиции, администрацията, банковото дело, IT технологиите.

Водолей
Те са любопитни личности с приключенски характер. Обичат авангардните идеи. Често избират да продължат своето бъдеще в областта на рекламата, преводаческата дейност, журналистиката, музиката.

Риби
Творчески и страстни натури. Те имат успехи в музиката, фотографията и танците. Те са силно интуитивни и състрадателни и могат да постигнат успехи в областта на медицината, психологията, ветеринарната медицина.