Концерт и футболен турнир за празника на "Младост"

Варна Лайф

10-10-2013, 11:59

Снимка:

Архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Утре от 10.30 часа ще има Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие в Православен храм „Св.Пророк Илия“.

С концерт "Талантите на "Младост" и междуучилищен футболен турнир за купата на кмета Христо Христов, район "Младост" ще отбележи своя празник - 12 октомври.
Концертът ще бъде на 11 октомври (петък) от 16 часа в Спортно-развлекателен комплекс "Младост" - Летен амфитеатър. Участие ще вземат ученици от - СОУ "Н.Бозвели", Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване "Николай Хайтов", СОУ "Гео Милев", ОУ"Св.Иван Рилски", ПГ по електротехника, ОУ "Н.Вапцаров", ОУ "Отец Паисий", ОУ "Д.Чинтулов", НЧ "Елин Пелин" , НЧ "Искра" и представители на пенсионерските клубове.
Ще се насладим на фолклорни изпълнения, народни танци, естрадни песни, поезия, балет, акробатичен рокендрол, мажоретни състави и духов оркестър. Водещ на концерта ще бъде актьорът Свилен Стоянов.
Междуучилищният футболен турнир за купата на кмета на район "Младост" ще бъде на 12 октомври на двете игрища в Спортно-развлекателен комплекс "Младост". Ще започне в 9 часа. След официалното откриване ще има представителен мач между отбора на кмета Христо Христов и отбора на журналистите. В турнира ще участват 12 отбора (възрастови групи 3-4 клас, 5-6 клас и 7 клас) от ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Св.Иван Рилски“,СОУ „Н.Бозвели“, СОУ „Гео Милев, ОУ „Н.Вапцаров“ и ОУ „Д.Чинтулов“, както и детският отбор на Варненската митрополия.
По повод празника, на 11 октомври (петък), от 10.30 часа ще има Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие в Православен храм „Св.Пророк Илия“.