Гранд Про аут от Шампионската лига

Спорт

02-10-2013, 22:00

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Професионалистите" отстъпиха с 0:5 Гьор Ето

Шампионът на България по футзал Гранд Про отпадна от Шампионската лига по футзал, след като загуби с 0:5 от унгарския Гьор Ето в среща от Група 2 на основния кръг. Така възпитаниците на Димитър Пантев регистрираха второ поражение в потока и се простиха с шансовете си да прескочат тази фаза от надпреварата.

Двубоят започна лошо за българите и още в 3-ата минута те инкасираха попадение в собствената им врата. Точен за домакините на турнира беше Дрьот. В 17-ата минута Алварито покачи на 2:0, а минута по-късно Карлитос направи резултата класически 3:0.

След почивката варненци се опитаха да се върнат в мача, но получиха нови две попадения. В 24-ата минута Алварито вкара втория си гол, а в 28-ата Харниш се разписа за крайното 5:0.

В другата среща от групата Сараево (Босна и Херцеговина) завърши 0:0 с Иберия Стар (Тбилиси).
Домакините от Гьор Ето оглавиха класирането с пълен актив от 6 точки след изиграването на срещите от втория кръг. На втора позиция с 4 точки са Иберия Стар, а трети с 1 са Сараево. Българският шампион Гранд Про остава на последно място без спечелена точка.

В последната си среща на унгарска земя варненци излизат срещу Сараево в петък. Те ще се борят за победа, за да допринесат за повишаването на коефициента на страната ни.