Старшата на Черно море загуби две точки в Етрополе

Спорт

28-09-2013, 19:37

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Момчетата на Станислав Стоянов врътнаха 0:0 с Чавдар Юношите старша възраст на Черно море завършиха 0:0 при гостуването си на Чавдар (Етрополе) в среща от 8-ия кръг на Елитната група до 19 години

На тежкия терен варненци бяха отборът, който повече заслужаваше победата, но не успя да стигне до нея. По-чистите положения се откриха пред възпитаниците на Станислав Стоянов и при едно от тях Кристиян Пешков нацели гредата.

В края на мача Мартин Костадинов бе изведен сам срещу вратаря, но неговият шут бе избит. Топката обаче попадна в краката на Пешков и преди да я вкара в опразнената врата защитник на Чавдар направи решителен шпагат и изчисти от голлинията. В последните минути домакините имаха две сериозни положения, но те и те нямаха късмет при завършващия удар.

„Получи се много здрав мач. Доволен съм от момчетата. Раздадоха се на максимум”, каза за Varnautre.bg Станислав Стоянов. След равенството тимът на Черно море остана на второ място с актив от 17 точки.

В следващия кръг възпитаниците на Станислав Стоянов приемат градския съперник Спартак 1918 на 5 октомври (събота) от 15 часа под Аспаруховия мост.