Тича загуби от Кубрат с гол в 92-ата минута

Спорт

22-09-2013, 20:22

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Суворово се дъни у дома, Провадия не се яви на мача със Септември Тервел

Отборът на Тича допусна домакинско поражение с 1:2 от тима на Кубрат, в среща от 6-ия кръг от Североизточната "В" група. Въпреки че на почивката водеха в резултата с 1:0, футболистите на тима от Долни Чифлик, допуснаха два гола, единият от които в даденото от рефера продължение. Единственият гол за Тича реализира Мехмед Севзи, а за гостите на два пъти точен бе Светлин Симеонов - Пинчера. Севдалин Стайков удари греда при 1:1.

В друга среща от кръга, Суворово допусна да бъде победен на собствения си стадион с 1:2 от тима на Белица. Единствения гол за домакините реализира Никола Василев, който изпусна още няколко добри възможности.

"Като цяло не играхме добре. Имахме ситуации, но не бяхме на ниво в тази среща. Влизаме в серия с трудни мачове. Гостуваме на Кубрат, после идвам мачове с Тича и Черноморец Бяла, където трябва да се играе на максимум за да вземем точки", каза за varna.utre.bg треньорът на Суворово Гавраил Гавраилов.

Отборът на Черноморец разгроми Преслав с 6:0 на собствения си стадион в Бяла. Два гола за тима на Красимир Зафиров реализира Петър Велинов, а по еди добавиха Николай Ненков-Касата, Али Али, Георги Глушков и Ерхан Хайредин. 

Разбра се още, че тимът на Провадия не се е явил при гостуването на Септември (Тервел) и губи служебно.