Младшата на Черно море с равенство 2:2

Спорт

22-09-2013, 18:31

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Моряците" изпуснаха да направят пълен обрат срещу Черноморец Бургас

Отборът на Черно море завърши 2:2 при гостуването си в Бургас на тима на Черноморец, в мач от 7-ия кръг на Елитната група до 17 г. Двата гола за варненци реализираха Даниел Димитров и Николай Минков. Последният пропусна и дузпа.

"Моряците" започнаха срещата отпуснати и получиха гол още в 30-ата секунда на двубоя, след много нелепа грешка в защита. В 20-ата минута резултата вече бе 2:0 за Черноморец. Преди попадението, варненци имаха две ситуации за гол, при които Николай Минков и Валентин Йосков излизаха сами срещу вратаря и не успяха да вкарат. В самия край на полувремето Минков изпусна 11-метров наказателен удар за игра с ръка в наказателното поле, като стреля над вратата.

През втората час варненци успяха да стигнат до равенството, като в 65-ата минута Даниел Димитров намали на 1:2, а Минков реализира за 2:2 в 75-ата. В продължението Димитров и Минков излязоха в добра позиция двама на един, но не успяха да преодолеят защитника и да спечелят срещата.

"Слабо първо полувреме, въпреки че имахме ситуации да обърнем мача още до почивката. Имаше желание в момчетата, създадохме добри положения, но не ги оползотворихме. Можехме да направим и пълен обрат, но не успяхме да го направи, за което съжаляваме", каза за Varnautre.bg наставникът на Черно мор Тодор Каменов.

Съставът на Черно море: Валери Вълев, Костадин Георгиев (60-Даниел Йорданов), Слави Георгиев (40-Христо Иванов), Давид Дараджански (40-Николай Николов), Мартин Ванков, Милен Николов, Емил Илиев, Кристиян Петков (4-Ивайло Петков), Валентин Йосков, Николай Минков, Даниел Димитров.