Коруджиев пропуска мача с Банско

Спорт

21-09-2013, 21:50

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Беадиров носи победата на Спартак във Враца

Феновете изпратили с аплодисменти соколите след двубоя във Враца

Халфът на Спартак 1918 Георги Коруджиев ще пропусне домакинството на Банско в събота от 17 ч.. на Коритото. Причината е, че картонът, който бе показан на футболистa в мача с Ботев Вр, е бил негов пети. Това казаха пред varna.utre.bg от лагера на "соколите".

Наставникът на варненци Георги Иванов-Геша остана доволен от трите точки и характера, който са показали футболистите, предвид проблемите, които ги съпътстваха в последните седмици.

"В този труден за нас момент футболистите показаха характер, воля и дисциплина. Свалям им шапка. Освен гола имахме и други ситуации, но ни липсваше самочувствие да ги реализираме. В последните минути съдията свири няколко безумни нарушения пред нашето наказателно поле, след един от които се стигна до разправа между играчите. След нея обаче жълти картони бяха показани само на наши играчи“, каза Геша.

Стана ясно още, че след двубоя феновете на Ботев са изпратили с аплодисменти соколите. "Един фен дойде при нас и ни каза, че от 25 години не са изпращали гостуващ отбор по този начин. Що се отнася до разправията в края на мача, стана след като играч на домакините хвана Станислав Желязков за врата, а Коруджиев скочи да го защитава. Имаше само бутане, но не и удари в нито една от двете страни", коментираха футболисти пред нашата медия.