Сълзи в съблекалнята на Спартак

Спорт

14-09-2013, 21:06

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Фен нападна Банков след мача

Футболистите на Спартак 1918 преживяха доста тежко загубата от Монтана с 1:2. След срещата соколите се прибраха в съблекалнята със сълзи на очи. Никой не можеше да повярва, че Спартак не е спечелил точка от мача и по толкова нелеп начин са загубили двубоя днес.

От клуба уточниха, че никой не упреква вратаря Николай Банков за грешката в 77-ата минута, след която падна и изравнителното попадение за Монтана. "Всеки може да сбърка в дадена ситуация и най-големите правят нелепи грешки. Няма как да обвиняваме Банков. При всяка друга ситуация би изритал топката, но явно сега не успя да се ориентира правилно. Още повече, че той играе добре с крака", казаха от спортно техническият щаб на Спартак 1918.

Самият Банков сподели пред Varnautre.bg, че топката се е ударила в крака на нападател и за това е играл с ръце.

Не така обаче видяха ситуацията зрителите на стадион Спартак. На път към съблекалните фен на варненци нападна словесно вратаря. Банков не му остана длъжен и двамата си размениха остри реплики.

Утре в 10 ч. сутринта футболистите ще проведат традиционното възстановяване. В сряда соколите гостуват в Ловеч на Литекс в първата среща от 1/16-финалите на турнира за Купата на България.