Росен Колев отново тренира

Спорт

27-08-2013, 19:03

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море чака отговор от Росен Колев

На линия за предстоящия мач с Лудогорец е и контузеният Тодор Паланков

Централният защитник на Черно море Росен Колев се включи в днешното занимание на "моряците", което е първо за седмицата. Припомняме, че Росен Колев пропусна последните 3 занимания на варненци, недоволен, че е със статут на резерва. Както Varnautre.bg съобщи, след разговор с ръководството и наставника на Mорето Георги Иванов, Колев бе пуснат до края на миналата седмица, когато трябваше да даде своя окончателен отговор, дали ще остане на "Тича" или ще настоява да бъде продаден на друг отбор. Все още не е ясно какво е било решението на Колев, но като се има предвид, че днес направи пълноценна тренировка със своя отбор по всяка вероятност остава в Черно море. 

Междувременно, контузеният Тодор Паланков вече тренира пълноценно, като със сигурност той ще бъде на линия за предстоящия мач на "моряците" с шампиона "Лудогорец", който е в събота от 18 ч.

Днешното занимание бе изгледано от оперирания от менискус нигерийски футболист Стенли Окоро, който преди тренировката бе прегледан от клубния доктор Стефан Петров.