Каруцар изтърва коня, "Тойота" на военните се заби във влак

Крими

26-08-2013, 16:04

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Автобус нацели дърво, четирима пътници пострадаха

Каруца се е ударила в мантинелата на пътя между село Синдел и село Юнак, на кръстовището за село Казашка река. Водачът – 38-годишният С.С. изгубил контрол над коня. Инцидентът е станал вчера около 18.15 часа. Мъжът е паднал на земята. Настанен е в болница с контузия на главата и съмнения за комоцио.

От полицията информираха още и за катастрофа на ж.п. прелез. Миналия петък около 17.30 часа "Тойота Авенсис", която е собственост на Министерство на отбраната се е блъснала в преминаващ влак с прикачен един вагон. Бариерите са били вдигнати. Шофьор на автомобила е бил 49-годишният Т.Т. При инцидента е пострадал намиращия се на степенката на вагона, началник на влака – мъж на 45 г. от с. Струя. Получил е фрактура на дясна пета.

Без опасност за живота са и четирима пътници, били в автобус, който се е блъснал в дърво. Катастрофата е от петък. Около 10. 00 часа той се е движил по ул. “Прилеп“ в посока ул. “Ян Палах“. Шофьор на “Пежо“-то е бил 64-годишният А.П. За да избегне сблъсък със спрял пред него автомобил, изчакващ поради задръстване, го заобикаля и след това автобусът се блъска в дърво. Пострадали са пътници от автобуса - мъж на 72 г. и три жени – на 80 г., на 67 г. и на 55 г. Прегледани са и освободени за домашно лечение.

Контузии е получила и пешеходка, която е била блъсната до като пресича пешеходна пътека на бул. “Ян Палах“ до стадион “Спартак“. Инцидентът е станал в събота около 11 часа. Жената е била с бебе в количка.