Черно море чака отговор от Росен Колев

Шефовете дали три дни за размисъл на централния бранител на "моряците"

Шефовете на Черно море, с разрешението и на наставника на "моряците" Георги Иванов, са дали три дни почивка на централния бранител Росен Колев, научи Varnautre.bg. Причината е, че юношата на ЦСКА, който направи име в "А" група именно с моряшката фланелка, след като бе взет от варненци от втородивизионния Ком Миньор (Берковица), е поискал да бъде пуснат в друг отбор. Тогава шефовете са решили да дадат време на Росен да размисли, като в понеделник те очакват отговор от бранителя.

От самото идване на Кирил Котев на Тича, той измести Росен, който бе неизменен титуляр в тима през миналия сезон. Това изнервя Колев, който все по-явно показва недоволството си, че е втори вариант за Гонзо. Както е известно, практиката е доказала, че досега от Черно море никога не са спирали футболист, който иска да си тръгне от Тича. Варненци винаги безпроблемно са се разделяли с играчи, предявили подобни претенции, но според кулоарна информация, Черно море ще иска трансферна сума от отбора, който желае Росен Колев.

Как ще се развият нещата със сърдития на Гонзо и отбора на Черно море, който му даде шанс да натрупва игрови минути в "А" група, ще стане ясно утре, или най-късно до средата на седмицата.