Общината обяви конкурси за шефове на дирекции

Търсят се директори на "Социални дейности и здравно развитие" и "Образование, младежки дейности и спорт"

Конкурс за шефове на две дирекции обяви община Варна. Търсят се директори на "Социални дейности и здравно развитие" и "Образование, младежки дейности и спорт". Изискванията към кандидатите са да имат образование по специалността със степен "магистър" и 4-годишен професионален опит. Заплатите им ще варират от 420 лв. до 1300 лв. Документи за участие се приемат до 30 август. 

Допускането до участие в конкурса ще се извърши от комисия, която в срок до 7 дни от крайната дата за подаване на документите, ще изготви списъци на допуснатите и недопуснати кандидати, ще определи датата и мястото на провеждане на конкурса. Имената ще бъдат обявени на информационното табло на община Варна, както и в електронната й страница.

Дирекция "Социални дейности и здравно развитие" остана без началник, след като д-р Станка Маринчева подаде оставка преди частичните местни избори.

От началото на месец август дирекция "Образование, младежки дейности и спорт"се оглавява от бившия депутат в предишния парламент Лилия Христова. Тя ще изпълнява длъжността до провеждането на конкурса.