Шофьор помете велосипедистка, друг отнесе пешеходка

Крими

20-08-2013, 11:36

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Верижна катастрофа затвори Аспарухов мост (+)

Отпушиха движението по Аспарухов мост

Четирима пътници се контузиха при падане в градски автобус

Шофьор на "Пежо" помете велосипедистка на кръстовището на "Сливница" с ул. "Отец Паисий". Около 8:30 часа вчера 31-годишният водач от Варна се движел по булеварда в посока изхода на града. На кръстовището с "Отец Паисий", на зелен сигнал на светофарната уредба, при извършване на ляв завой отнел предимството на 35-годишна колоездачка, която се движела срещу него и също е била на зелен сигнал. При катастрофата велосипедистката е получила контузия на глава, гръден кош, ляво рамо и ляво коляно. Прегледана е и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 17:30 часа, на бул. "Осми Приморски полк" в посока "Виница", до спирка "Резервоара" пък 22-годишният водач на "Рено Лагуна" от Варна не спазва дистанцията и застига и блъска намаляващия отпред "Рено Меган Сценик" с руска регистрация.

От удара е пострадала 38-годишна рускиня, която се возела в ударената кола. Получила еконтузия на главата и шията, след което е прегледана и освободена без опасност за живота.

Вчера около 13.00 ч. пешеходка  е била настигната и блъсната от кола с неустановена марка и модел на ул."Кирил и Методий" в посока Центъра на града. 

Вследствие на инцидента 34-годишната жена е  получила съчетана травма – контузия на корем и съмнение за фрактура на ребро, настанена е за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

Шофьор на автобус, движещ се към "Владиславово",  заковал спирачки и четирима пътници се озовали на пода.  Инцидентът станал около 23:10 часа, на бул. "Трети Март", докато пътувал към "Владиславово". Пострадалите са мъж на 42 години и три деца. Пътниците са получили контузни наранявания, прегледани са и са освободени от МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

Пак заради рязко набити спирачки  около 8:30 часа вчера е станала и верижната катастрофа на Аспарухов мост. 35-годишният водач на "Голф" застинал и блъснал "Пежо" в дясната лента, след което се отклонил вляво и се блъснал в задната лява част на товарен хладилен автомобил. От "каскадата" шофьорът на голфа получава фрактура на 6 ребра, пневмоторакс и контузия на ляво рамо. Настанен е за лечение в болница. По случая е образувано досъдебно производство, причините за инцидента се изясняват.