Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс кацнаха във Варна (+)

В 7 часа днес Варна става Сомалия в първия снимачен ден на екшъна "Непобедимите 3"

Звездите от третата част на холивудския екшън "Непобедимите" Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс пристигнаха във Варна, научи Varnautre.bg.

В 7 часа днес започва първият снимачен ден на екшън-сагата, в която морската ни столица ще "играе" Сомалия, и ще продължи до 19 вечерта. Сомалийската действителност е пресъздадена на територията на завод Булярд. Декори са построени и на Пристанище Варна, но не е ясно още ще се използват ли за снимките или не, тъй като преговорите между шефовете на порта и продуцентите на филма продължават

От 5 часа сутринта през портала на корабостроителния завод минават камиони с техника и автобуси със... слаби чернокожи африканци, видя ранобудния ни репортер. Те ще играят охрана на сомалийски мафиот.

По последна информация, снимките във Варна ще продължат до събота, "но нещата постоянно се променят", сподели пред Varnautre.bg човек от екипа.

Както по-рано ви съобщихме, 130 души кинаджии и още 40 новопристигнали статисти са настанени в 2-звезден хотел на Св. Константин. 

В 7:30 часа на снимачната площадка пристигнаха Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм. Уесли Снайпс все още не се е появил. Междувременно научихме, че Холивудските звезди са отседнали в "Империал" на Ривиера.

Три лодки с надуваем борд са наели кинаджиите от местни фирми за кадрите по вода. В други три пък е натоварена техниката, необходима за снимките. Водните епизоди се заснемат в малкия канал, където около 12 часа бяха позиционирани лодките. За нуждите на филма те са боядисани в черно, а използваната боя е специална и след края на снимките щяла да се изчисти много лесно, разказа човек от екипа.  

Очаквайте още подробности от терена!