"Непобедимите 3": Варна все пак ще е Сомалия

ЕКСКЛУЗИВНО: 130 души от снимачния екип вече са в морската столица

Варна ще бъде Сомалия в третата част на екшъна "Непобедимите", чийто сценарист е Силвестър Сталоун, научи Varnautre.bg. 130 души от снимачния екип от една седмица са във Варна, настанени в хотел на Св. Константин.

"Цялата организация се пази в пълна тайна и мистерия", заяви пред Varnautre.bg, човек от екипа, който пожела анонимност. Новината, че преговорите между Пристанище Варна и продуцентите на филма са се провалили, изненада нашия източник. "Това няма значение, снимките ще бъдат на територията на Варна и в морето на Варненския залив. Все пак Варна е Сомалия", коментира кинаджията.

40-те слаби чернокожи, за които беше обявен кастинг, пък в момента пътуват към Варна. Те ще бъдат охрана на сомалийски мафиот, а не полицаи, както беше обявено по-рано. Ролята на мафиота най-вероятно ще бъде изиграна от Уесли Снайпс, тъй като той е единствената чернокожа звезда във филма. Афро-американецът пристигна вчера в София. "Надявам се, че ролята ми ще е на добър. Това е третото ми идване тук. Снимах два филма в началото на 2000 г.", каза той на летище София. Самият Силвестър Сталоун е в България от понеделник. 

По непотвърдена информация, звезди във Варна все пак ще дойдат и ще бъдат настанени в най-луксозния хотел в центъра. "Информацията, че тук ще дойдат само дубльорите, беше пусната за дезинформация, казвам ви, всичко е много потайно", разкри пред Varnautre.bg участникът в организацията на снимките във Варна, пожелал анонимност. 

Понеделник, 19 август, 6:30 ч: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс кацнаха във Варна