Спартак излиза за победа срещу Добруджа

Спорт

15-08-2013, 12:45

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Геша оптимист за двубоя в събота

Треньорът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша е категоричен, че неговите футболисти ще излязат само и единствено за победа, в предстоящия мач с Добруджа от 3-ия кръг на "Б" група. Според Геша, гостуващият тим от Добрич е по-подготвен за тази среща, но пък "соколите" могат да я спечелят с желание и хъс.

"За нас това е мач като мач. Поредният в "Б" група, в който трябва да се представим максимално добре. Това е поредното предизвикателство по пътя към изграждането на нашия отбор. Добричлии са по-напред от нас, като синхрон и окомплектоване на състава. Ние пък ще разчитаме на желание,борбеност и себераздаване на всеки един футболист, който ще излезе на терена в събота. И двата тима се познаваме добре и не смятам, че има с какво да е изненадаме. Всички го водят като дерби мач, но за нас това е просто един двубой, в който продължаваме да изграждаме отбора. Нас не ни интересуват техните амбиции, ние искаме да се развиваме и да постигнем максимума на това, което имаме като възможности. Дано да ни се получи точно в този мач и да излезем победители от него", пожела си Геша.

Относно новия наставник на Добруджа Светльо Петров, Геша сподели: "Едва ли за 3-4 дни ще може да повлияе кой знае колко на отбра, но със сигурност ще се опита да промени нещо в играта на гостите".

Днес сутринта футболистите проведоха една тренировка, след което направиха и традиционното възстановяване. Утре "соколите" тренират следобед, а в събота от 18 ч. излизат на Коритото за мача с Добруджа.