Светльо Тодоров поема Добруджа

Спорт

14-08-2013, 13:15

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гласят Лаптопа за треньор на Добруджа

Феновете скочили срещу Лаптопа

Светльо Тодоров е новият наставник на Добруджа и ще води тима още в следващия мач срещу Спартак 1918 във Варна, научи Varnautre.bg. Първоначално за сигурен нов треньор бе спрягано името на Костадин Ангелов - Лаптопа, но феновете от Добрич скочили срещу това решение на ръководните сили в тима, в лицето на Светльо Петров, и изпълнителният директор се е спрял на друга кандидатута. Тодоров, който до скоро игра в "А" група с фланелката на Литекс, ще бъде представен днес следобед пред феновете.

Тодоров изгледа сутрешната тренировка на добричлии в компанията на бившия треньор в школата на Черно море и настоящ наставник на подрастващите в Добруджа - Радо Боянов.

Както вече писахме, изпълнителният директор на Добруджа Светльо Петров, заедно с управителния съвет на клуба, са решили единодушно, че е необходима треньорска смяна още след домакинското равенство 1:1 с Ботев (Гълъбово) и след срещата бе освободен Ради Вардаров. От клуба поясниха, че с рокадата се цели да се подобри играта на отбора за следващите двубои от "Б" група.