Бели варненци искат да минат за чернокожи африканци

Кастингът за „Непобедимите 3” подлуди варненци

Набирането на чернокожи статисти за екшъна "Непобедимите 3" е към своя край, научи Varnautre.bgВъпреки ясно обявените изисквания: "Набират се чернокожи слаби африканци - мъже", мнозина съграждани не се притесниха да си пробват късмета и пожелаха да участват въпреки расовото различие.

Сред кандидатите например има бели близнаци, металисти, каратисти, бодибилдъри, роми, араби и дори една жена. Родителите на 13-годишно дете с африкански корени също настояват рожбата им да се включи във филма.

Някои от желаещите явно заявяват, че искат да се снимат, само за да се запознаят със своите идоли. За тяхно съжаление, както вече ви съобщихме, на снимачната площадка във Варна ще дойдат само дубльорите на звездите и каскадьоритеДруг мераклия за холивудска слава пък настоява да знае колко точно черни трябва да са кандидатите.

Сред всички  мъже изпъква и една жена мераклийка, която иска да се отърка около холивудските величия. Мускулест мъжага пък поиска да работи за продукцията, само за да има шанса да се запознае с Елза Парини, която помага на кастинг агенцията в набирането на местна почва.

Снимките на търсачите на слава показват плажни почивки, морско кръщене, самоснимачка в огледалото, семейни, и дори с бебета и още всякакви пози от варненското ежедневие.

Кастингът е към своя край! Вие опитахте ли късмета си?