Гонзо: Трябва да работим във фаза атака

ВИДЕО: Доволен съм от всички футболисти

Наставникът на Черно море Георги Иванов остана доволен от себераздаването на своите футболисти при победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив), която бе първа за "моряците" от началото на сезона.
"Доволен съм от всички футболисти. Играхме добре във фаза защита, но в нападатени има още какво да работим. Днес целта ни беше да вкараме гол. Не мога да бъда недоволен от себераздаването и желанието на футболистите. Имам само претенции към владеенето на топката от наша страна. Доминирахме през целия мач. Не си спомням Локомотив да имаше положение през целия мач. Имахме нужда от победа, за да можем да играем по спокойно и освободено“, коментира Гонзо.
"Знаехме, че ще срещнем отбор, който понатрупа самочувствие. Отбор с опитни футболисти. Мисля, че противодействахме добре. Има още какво да желаем от играта във фаза атака. Доволен съм от победата, тъй като напрежението при някои ще спадне и ще играят по свободно. Публиката е барометър за отбора. Искам футболистите ми да бъдат по-уверени. Това обаче ще дойде с времето, когато побеждаваме. Мисля, че и тогава хората ще бъдат много по-доволни", допълни Иванов.