Кола блъсна велосипедистка на тротоара

Крими

08-08-2013, 12:32

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Заспал шофьор прати трима в болница

23-годишно момиче е с опасност за живота след тежка катастрофа във Варна. Инцидентът станал вчера около 21 часа на бул. "Цар Освободител". 25-годишният водач на хонда загубил управление над автомобила и се блъснал във велосипедистка, движеща се по тротоара. Жената, която е от град Роман, получава фрактури на таз, предмишница, подбедрица, нос и вътрешни увреждания. Настанена е за лечение в МБАЛ "Св. Анна" и е с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

При друг инцидент е пострадал 36-годишен мъж. Катастрофата е станала около 2:30 часа по пътя за село Искър.  Поради несъобразена скорост с пътните условия, мъжът изгубил контрол над автомобила и се блъснал в крайпътен стълб. Нанесени са материални щети, водачът е откаран за преглед в спешния център на МБАЛ "Св. Анна". Той е с контузни рани по крака, без опасност за живота.

При катастрофа по пътя за Дългопол заспал водач вкара няколко души в болница. 54-годишният Н.ИК. заспал зад волана по време на движение. Колата влязла в лентата за насрещно движение и се блъснала челно с насрещно движещ се автомобил «Шевролет». Пострадали са няколко души – заспалият водач, който получава фрактури на ребра и гръдна кост, настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна", шофьорката на шевролета, която е с контузии на лява ръка и пътничка от същия автомобил – на 41 г. от гр. Варна, която е с контузия на гръден кош, прегледана и освободена за домашно лечение. За пострадалите няма опасност. Започнато е досъдебно производство.