Портних награди национали по волейбол

Спорт

06-08-2013, 13:21

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Кметът на Варна бе категоричен, че морската столица има шанс да бъде домакин на Европейското първенство по волейбол през 2015 година

Кметът Иван Портних награди националите по волейбол Виктор Йосифов, Мирослав Градинаров и Данаил Милушев с грамота и спортен алманах на Варна. Тръгналите към големия волейбол от варненския Черно море БАСК получиха наградата за високи постижения в този спорт и принос към авторитета на община Варна.

„За мен е чест да наградя тези момчета, които радват Варна и България. Пожелавам им успех в кариерата”, обърна се към националите Портних.

Тримата благодариха за наградата и обещаха, че за напред ще дават още повече от себе си, за да радват варненци и целия български народ.

Иван Портних бе категоричен, че морската столица има шанс да бъде домакин на Европейското първенство по волейбол през 2015 година. „Ще направим всичко възможно и вече водим разговори с министерството на спорта. Търсим финансиране и от различни европейски програми за увеличаване на капацитета на Двореца на културата и спорта и извършване на необходимите ремонтни дейности, за да можем да бъдем домакин на този престижен форум”, каза градоначалникът.