Геша: Най-важното е, че имаше мач на Спартак

Спорт

03-08-2013, 20:41

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

И при съдиите ли има изискване двама от тях да са юноши, попита треньорът на Спартак 1918

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша остана доволен от играта на неговите подопечни през втората част, при загубата с 0:2 от Калиакра в първия кръг на "Б" група. Според Геша, соколите не са заслужавали да загубят този двубой.

"Доволен съм от играта през втората част. През първата бяхме малко притеснени. С толкова млади футболисти, логично е да сме стъписани. Въпреки това имахме своите шансове. Смятам, че не заслужавахме да паднем. След почивката държахме инициативата, въпреки че Калиакра разполагат с по-опитни играчи. Най-важното е, че имаше мач и Спартак Варна участва в него. Това е най-хубавото. Всички в отбора се стараеха. Ако футболистите продължат да се влагат така, с малко забележки относно самочувствието, смятам, че ще ставаме отбор. Не трябва да се отчайваме от тази загуба. Сега ще наблегнем на това. Този отбор има бъдеще и потенциал. Отчитам, че първото полувреме имахме желание, но не и самочувствие. Трябваше ни един гол за да сме малко по-уверени, но за съжаление не успяхме да вкараме", каза Геша пред Varnautre.bg.

Той коментира и отсъжданията на рефера Станислав Ставров. "Не ми е ясно съдиите под какво давление свирят тези мачове. И при тях ли има изискване двама да са юноши. Чиста дузпа не ни даде, спести на гостите втори жълт картон. Ние сме млад отбор и не трябва да си търсим оправдания ако искаме да вървим напред, но искам да се знае, че няма да допуснем да се подиграват с нас", завърши наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов.