Кети Гарби пристига във Варна, концертът е на 11 август

Варна Лайф

01-08-2013, 09:58

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

11 август, 20:00 ч »
По време на визитата си в морската ни столица, гръцката супер звезда ще опита традиционна кухня, домашна баница и българско вино

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за концерт в Двореца на Културата и Спорта на 11 август.

Певицата ще пристигне ден по-рано, с полет Атина-София, след което веднага заминава за Варна, където пожела да бъде настанена в 5 звезден хотел в близост до залата.

Певицата пътува с антураж от 12 души, от които 6 музиканта, и ще посети морската ни столица със сина си, който я придружава на почти всички нейни участия.

Преди концерта на 11 август, чаровната певица ще опита традиционна българска кухня, свежи салати, скара, както и лозови сърми и домашна баница. Виното също ще бъде българско, като Кети Гарби предпочита бяло вино и розе.

Гръцката звезда ще е срещне с медии на 10-ти и 11-ти август за да разкаже за предстоящия концерт и новостите в кариерата си.

Специално за жителите на Варна, билети за събитието ще се предлагат и на касата на Двореца на Културата и Спорта, Летния Театър, както и театър Българан.

Предстоящото гостуване на на Кети Гарби ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит “Esena Mono”, както и другипопулярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.