Добри са условията за пътуване в областта

Животът

21-07-2013, 09:32

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

До естакада "Девня" е затворено южното платно на АМ „Хемус” в посока Варна.

Пътните настилки във Варна и областта са предимно сухи, времето е ясно, с добра видимост. Въведена е временна организация на движение в отсечката между Варна и Белослав сочат данни на Областно пътно управление – Варна, цитирани от Радио „Фокус”. По пътя “Варна-Белослав-Падина-Житница” е въведена временна организация на движение от км 1+270 до км 17+258 до края на ноември. Движението се осъществява в лентата, в която не се извършват строително- ремонтни дейности.
Във връзка с рехабилитацията на естакада „Девня“ остава затворено южното платно на автомагистрала „Хемус” в посока Варна. Движението на МПС се извършва двупосочно, в северно платно на магистрала „Хемус” от км 397+900 до км 399 до 15 юли. По пътя „Добрич - Варна” се прави ремонт на пътна връзка водеща към летищен комплекс Варна, като трафикът се регулира от временна светофарна уредба до края на юли.
По пътя Девня-Варна кв. Повеляново-Езерово-Варна’’също се прави рехабилитация, временна органзия е в сила от км 16+900 до км 23+199,50 до 1 декември. Движението се осъществява в лентата, в която не се работи.