Кати Гарби с мега-концерт във Варна

Варна Лайф

19-07-2013, 16:49

Автор:

doret

Всичко от Автора

Гръцката супер звезда КЕТИ ГАРБИ пристига във Варна за един ексклузивен концерт на 11 август 2013

Една от най-известните гръцки певици, КЕТИ ГАРБИ, пристига за първи път във Варна за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Преди броени часове се изчерпаха промоционалните билети за концерта на гръцката певица. В момента цените на билетите са между 20 и 40 лв в зависимост от разположението в залата.

Билетите за концерта на КЕТИ ГАРБИ са в продажба в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg . Специално за жителите на Варна, билети за събитието ще се предлагат и на касата на Двореца на Културата и Спорта, Летния Театър, както и театър Българан.

Предстоящото гостуване на на КЕТИ ГАРБИ във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Изпълнителката на тоталния хит Esena Mono и някои от най-популярните песни от южната ни съседка като “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други, ще пристигне с група от шест музиканта за един запомнящ се и зрелищен концерт, изпълнен с най-големите хитове на певицата.

КЕТИ ГАРБИ ще пристигне във Варна ден по-рано, на 10 август, с антураж от 12 души. Певицата ще посети морската ни столица със сина си, който я придружава на почти всички нейни участия.

Очаквайте още подробности около гостуването на КЕТИ ГАРБИ във Варна.