Гонзо: Надявам се да намерим баланса и да победим Черноморец

Спорт

18-07-2013, 19:30

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

ВИДЕО: За нас ще е удоволствие да зарадваме феновете ни с една добра игра утре, каза още треньорът на Черно море

Наставникът на Черно море Георги Иванов очаква неговият тим да се представи добре в първия мач от сезон 2013/14 г. Моряците откриват "А" група с гостуване на Черноморец утре, като двубоят ще се играе на стадион "Лазур" от 21 ч. Гонзо се надява мотивацията във футболистите да е по-голяма предвид факта, че е първи мач.

"Очаквам да се представим добре. Имаме поставени цели и ще ги следваме. Като първи мач, смятам, че мотивацията и напрежението във футболистите ще е по-голямо от нормалното. Надявам се футболистите да намерят баланса и в крайна сметка да победим", сподели Иванов.

Относно новото попълнение в Черно море Стенли Окоро Гонзо сподели - "Окоро се прибира във Варна утре, като през новата седмица започваме процедура по изваждането на работната виза. Може би за мача със Славия ще успеем да го картотекираме, но това не зависи изцяло от нас" -  каза специалистът, който допълни, че се радва от факта, че феновете на Черно море ще подкрепят своите любимци в Бургас утре. - "За нас ще е удоволствие да зарадваме феновете с една добра игра".

Треньорът на варненци разкри, че е следил тима на Черноморец, като сподели, че отборът на Херо ще е фактор в "А" група през новия сезон. "Играхме една контрола с бургазлии, но тя не е показател за качествата на тои отбор. Гледахме проверката на Черноморец със сериозен отбор като Берое. Познавам Херо от много време и при всички положения, въпреки че той изказва недоволство от отбора си, ще са фактор в първенството", завърши Гонзо.