Временният председател на Общинския съвет катастрофира (обновена)

Крими

12-07-2013, 19:51

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Екип на Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Подпаленият джип в Морската - на съветник от Нашият град

Взривиха кола в Морската

Дрегерът е показал 0,97 промила алкохол в кръвта на Тонев, в колата му е била шефката на дирекция "Собственост" Теодора Трендафилова

Временният председател на Общинския съвет на Варна Владимир Тонев е катастрофирал днес следобед, научи Varnautre.bg. Според очевидци колата, която е управлявал Тонев - сребрист "Мерцедес ML" е сериозно пострадала.

По време на инцидента той е бил в автомобила си заедно с шефката на дирекция "Общинска собственост" към община Варна Теодора Трендафилова. Заради инцидента тя дори закъсняла за среща с все още изпълняващия длъжността кмет на Варна Богдан Караденчев. Самият Тонев нито потвърди, нито отрече случилото се. По думите му е жив и здрав и отивал да вечеря с приятели в "Рапонги". Веднага след това се поправи, че всъщност вечерята ще е със семейството му в същото заведение. 

Малко по-късно за инцидента потвърдиха от полицията. Произшествието е станало около 17 часа на пътя "Варна - Златни пясъци" на кръстовището за Кранево. Тонев е предприел изпреварване на автобус, но при прибирането си в платното е ударил друг автомобил пред него. Пристигналите на място полицаи са направили проверка с дрегер на участниците в катастрофата.

"Установено е, че 56-годишният водач на "Мерцедес ML", който е предприел изпреварването e управлявал с 0,97 промила алкохол в кръвта. Издаден му е талон за кръвно изследване", съобщи за Varnautre.bg говорителят на варненската полиция Ивана Милева. Няма пострадали, катастрофата се е разминала само с материaлни щети. 

Само преди два месеца вр.и.д шефът на Общинския съвет стана жертва на друг инцидент. Тогава друго негово возило - черен JEEP бе запаленo в Морската градина, докато той самият играеше тенис.