Моряци се борят за професионални договори в контрола с Калиакра

Специалисти от тимове в "Б" група ще се запознаят с качествата на младите таланти на Черно море

Юноши на Черно море ще се опитат да си уредят отбори в професионалния футбол в контрола с втородивизионния тим на Калиакра, научи Varnautre.bg. Спарингът ще се играе в Каварна в събота от 10 ч., а в отбора воден от Тодор Каменов ще бъде съставен само от играчи родени през 1994 г.

Както вече писахме, интересът към юношите на Черно море състезаващи се в Елитната група до 19 г. е доста голям. Талантите на варненския клуб са вицешампиони на България за 19-годишни, както това още повече засилва вниманието на треньори и президенти към футболистите на Морето.

Репортер на Varnautre.bg научи, че каварненци ще наблюдават трима играчи на варненци, които, ако се представят на ниво, веднага ще бъдат привлечени и ще започнат подготовка с отбора.

На спарингът ще присъстват специалисти и от други клубове от Б група, които искат да се запознаят с качествата на определени футболисти, за които имат информация, че разполагат с всички аргументи да играят професионален футбол и ще им свършат работа през сезона.