Зумба фитнес завладя Албена

Варна Лайф

10-06-2013, 16:49

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Първият Международен фестивал по зумба фитнес се проведе през уикенда

В продължение на два дни зумба разтресе курорта Албена. Това стана благодарение на първото издание на Международния фестивал по зумба фитнес, който се проведе през уикенда.  Специален гост бе Наталия Бул от Великобритания - световно известен обучител на инструкторите по зумба в Русия и бившите Съветски републики.
Над 15 лицензирани инструктори от България и чужбина участваха в различните прояви. Имаше представители и от Варна и София. Международният фестивал започна в петък вечерта с разбиващ майсторски клас на Наталия Бул. Повече от час запалени зумба маниаци танцуваха на латино и световни хитове. Наталия Бул зарадва феновете си с още един майсторски клас - по зумбатонинг. Участниците във феста имаха възможността да усетят тръпката и на зумбатоник - специална програма, предназначена за деца.
Във истинска зумба фиеста се превърна 3-часовият зумба маратон в събота вечерта, с който бе сложен край на фестивала. Купонът бе воден от лицензираните инструктори, които се качиха на огромна сцена и показаха най-доброто от часовете си. В зумба маратона се включиха както участници във фестивала, така и многобройни туристи.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен