Кампанията за деца на загинали полицаи - до 20 юни

Мисия Варна

08-06-2013, 10:06

Снимка:

© Varnautre.bg/ Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

До момента чрез инициативите на Синдикален Алианс Сигурност в МВР са събрани 8000 лв.

8000 лв. са събрани до момента от кампанията за децата на загинали и инвалидизирани служители от Областната дирекция на МВР във Варна и Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" към Министерство на правосъдието.

Сметката за набиране на средства ще остане отворена до 20 юни. В края на месеца парите ще бъдат разпределени на 14–те деца, подкрепени от кампанията под надслов "За бащите герои – с респект и признателност".

На 1 и 2 юни се проведе IV Благотворителен турнир по футбол, в който взеха участие 25 отбора и над 100 деца от 8 детски клуба по футбол в града, които дадоха едно чудесно демонстративно начало на двубоите. Срещите преминаха спокойно, без негативни емоции, в дух на партньорство и съпричастност с каузата. След напрегнат двубой и изпълнение на дузпи, заслужено на първо място се нареди отборът на Медицинския университет, втори останаха представителите на Областната дирекция на полицията, а на теро място се класираха IV Районно управление в града.

За най-добър треньор бе избран ръководителят на шампионите – Божил Колев. Приз за най-добър вратар получи отново представител на Медицински университет – Варна. Голмайстор на турнира стана Георги Димитров от отбора на полицаите.

За желаещите да помогнат до края на кампанията, банковата сметка е:

Синдикален Алианс Сигурност в МВР – САСМВР
BG23UBBS80021075015730, клон "Света Неделя Софийска"