Спартак към футболистите: Търсете си отбори

Спорт

04-06-2013, 14:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кателиев: Спирам с футбола

Първите двама напуснали Спартак са вече факт

Все още няма яснота относно началото на лятната подготовка

„Търсете си отбори”, с тези думи ръководството на Спартак 1918 се е обърнало към старите футболистите, след като играчите са поискали яснота относно бъдещето на отбора. До този момент въпросителните в тима на "соколите" са доста, като все още няма никаква яснота относно лятната подготовка и дали изобщо такава ще има. Това признаха за Varnautre.bg от клуба. Причината за неуредиците е фактът, че все още не се знае с какви играчи Спартак ще играе през следващото първенство.

Наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов пък сподели, че ако нещата в отбора не се подобрят, не вижда смисъл изобщо да се започва. Запитан - има ли яснота, кога Спартак ще започне лятна подготовка, Найденов отговори лаконично - „Ако нещо не се промени, по-добре да не започваме”.

Както вече стана ясно, очакванията за новия сезон са в тима на Спартак да играят само юноши от школата на клуба. До този момент обаче няма подписан нито един договор с талант от академията на варненци. От клуба споделиха, че това се дължи на факта, че сезонът за 19-годишните футболисти в Елитната група все още не е приключил.