Евала, Гонзо, голям си!

В Черно море Георги Иванов накара всички, които говореха, че не става за треньор, да върнат думите си назад

Треньорът на Черно море Георги Иванов единствен се измъкна сух от порнографията в последните няколко кръга на "А" група. Срещу Ботев (Враца) Гонзо доказа, че е мъж. Такъв, какъвто беше на терена. В мач, в който спокойно можеше да се направи на умряла лисица, той показа на футболистите си, че най-важното на този свят е да са мъжкари.

А не да се навеждат пред тоя и оня

Мнозина не осъзнават, но постъпката на Георги Иванов срещу Ботев (Вр) беше повече от похвална, след като дори публиката искаше "морето" да полегне на противника си.

Само за един полусезон Гонзо успя да преобрази Черно море. Въпреки че началото беше трудно, в нито един момент Георги Иванов не се оправда. Като истински мъж той първо търсеше грешките в себе си и не се свенеше да каже мнението си. Дори не се трогна от постоянните нападки, че трябва час по-скоро да си подаде оставката. Трябва да се отбележи, че началото на възхода на Черно море започна в мач срещу отбора, в който Гонзо стана легенда. Въпреки симпатиите си бившият треньор на Левски игра като мъжкар и взе точка от любимия си отбор. А в крайна сметка именно той, заедно с Мъри и Вили, имаше пръст за грандиозния провал на "сините" в първенството.

По време на престоя си начело на Левски по една или друга причина идеите на Георги Иванов не се реализираха. Мнозина дори си позволиха да обругаят легендата на "сините", че не става за треньор. Само няколко месеца по-късно обаче наставникът

накара всички да върнат назад думите си,

казани по негов адрес. Още на първата си пресконференция Гонзо се закани, че няма да търпи никой, който не се раздава за емблемата на клуба. И след като прецени правилно ситуацията, размаха метлата. За момента изгоряха шестима, но като нищо ще има и още. Защото в последните няколко години не един и двама си помислиха, че отиват във Варна на курорт. И с по един-два сносни мача на сезон си заслужават заплатите. Само че това време свърши с назначението на Гонзо. А сега на "Тича" се гледа първо представянето на терена, а чак след това името на играча. Не както беше преди...