Гонзо освободи шестима

Спорт

27-05-2013, 12:07

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

ВИДЕО: Освен Паломино, от Тича си тръгват още Тошко Колев, Камазола, Себастиян Комел, Симеон Симеонов и Детелин Димитров

Наставникът на Черно море Георги Иванов взе решение да се раздели с шестима футболисти след края на сезона. Гонзо обяви имената на тези играчи, които не влизат сметките му за новата кампания в „А” група. Тошко Колев бе първият, който си тръгна от Тича днес. „Животът продължава, тепърва ще си търся отбор, където да продължа кариерата си. Най-важното е да съм здрав”, каза на излизане Колев.

Освен Тошко и венецуелецът Паломино, който вече си стегна куфарите от Варна, Черно море се разделя и с Камазола, Себастиян Комел, Симеон Симеонов и Детелин Димитров.

„Пожелавам успех на момчетата, които са освободени. Ще търсим футболисти на всички постове. Задължително ляв бек и двама опорни футболисти. Трансферите обаче не се случват толкова лесно, колкото си мислите. Има преговори, чакаме отговорите на играчите, намесват се и мениджъри. Процесът е сложен. Когато има нови имена ще ги научите, каза Гонзо.

Гонзо събира отбора на 14 юни, като два дни по-късно отборът заминава за Банско, където три седмици ще води лятна подготовка. Моряците ще се готвят двуразово на терена в Добринище.