Черно море без юноши срещу Ботев (Вр)

Трима от младоците абитуриенти, въобще няма да тренират с отбора днес

Черно море няма да спази заканата си и да излезе срещу Ботев (Враца) с юноши в състава, разбра Varnautre.bg. Тримата млади кадри, които треньорът Георги Иванов смяташе да пусне на "Тича" - Атанас Петров, Георги Радев и Бекир Расим, утре са абитуриенти и са освободени от тренировки. Гонзо е позволил на юношите да празнуват спокойно. Другият млад футболист, който се очакваше да играе срещу врачани - Слави Сталев, също е абитуриент, но днес ще тренира със своите съотборници. След заниманието Иванов ще реши дали да го вземе на лагер с тима.

Това означава, че Черно море най-вероятно ще излезе с основния си състав срещу бореца за оцеляване в елита Ботев. Не е изключено в стартовите 11 да попаднат играчи с по-малко игрови минути през сезона, но със сигурност задачата на врачани на "Тича" няма да е лека.

През миналия полусезон враненци загубиха от Ботев във Враца и това коства поста на треньора Адалберт Зафиров. Двубоят е от изключителна важност за гостите - победата срещу Черно море им гарантира оставане в "А" група и догодина за мсетка на другия борец за спасение Локомотив (Сф).