Уроци по свалки вървят като топъл хляб

Варна Лайф

22-05-2013, 19:23

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Диана Стоева

Всичко от Автора

Срещу 180 лв. без ДДС флирт инструктори обещават да превърнат всеки мъж в "модерен Казанова с атрактивен лайфстайл"

Слънце, плаж, море, жени по бански... Това е не само познат рефрен от песен, а е идеалът на много млади и не толкова млади мъже за перфектно изкарване на лятото. Понякога обаче не всичко отвъд запотените очила е розово. Затова и от няколко години у нас набират скорост така наречените флирт училища. След като живеем във време, в което не звучи абсурдно да наблюдаваш лунното затъмнение он лаин от фотьойла вместо да излезеш на терасата и да впериш поглед към небосклона, защо не и вместо да губиш ценно време да се усъвършенстваш в търсене на мацки, да не се довериш на специалистите в тази област.  Наперени млади мъже с опит в бързите свалки, наричани още pick up ментори са готови да предадат ценните си съвети на представители на силния пол, които искат да вземат живота си в свои ръце и да станат "истински мъже".

На 25 май във Варна, година след първия подобен семинар край морето ще се проведе поредният курс по свалки. Цената е 180 лева без ДДС за един уикенд. А твърденията на мнозина, че финансовата криза ни е сграбчила здраво за гърлата не изглеждат толкова верни, след като дни преди курса, свободните места са  едва четири. А амбициите на "преподавателите" са да превърнат всеки записал се в модерен Казанова с атрактивен лайфстайл.

Но какво представляват практическите курсове по свaлки и флирт с жени? "Силата да съблазняваш" - това е мотото на лектори на семинарите. Като свои потенциални "ученици" те припознават мъже, които не са доволни от сексуалния си живот и искат положителни резултати в отношенията си с жените моментално.

"Замислял ли си се колко готини мацки срещаш в ежедневието си? Бас ловя, че броят им е поне двуцифрено число! А замислял ли си се, че доста от тези красиви жени могат да станат част от твоя живот, било то за една нощ или за дълготрайна връзка…продавачката в хранителния магазин, сервитьорката в кафенето, което посещаваш редовно, мадамата, с която се засичате всеки ден на път за работа, всички тези горещи студентки, които постоянно те разсейват по време на лекциите, всички тези уникални жени, които срещаш всеки ден, излизайки от вас – ДА, приятелю, всяка една от тях би могла да бъде жената на твоя живот или поне жената, споделила поредната крачка от твоя житейски път – ти решаваш! 2-дневният “Практически курс по свалки и флирт с жени” ти дава уменията, знанията и увереността да съблазняваш всяка жена, на всяко място, по всяко време през твоето ежедневие!", гласи презентацията на курса в сайта на организацията.

Според менторите съблазняването на жени през деня е по-благодатно и предлага доста по-голям избор от места за действие - кафенета, МОЛ-ове, на улицата, в магазини, дори в библиотеки и книжарници. По думите им повечето мацки са много по-отзивчиви, приветливи и отворени за разговори и не очакват да им се случи нещо толкова готино през нормалното ежедневие. Предимствата на свалките по светло са и, че разговорът може да протече много по-гладко и забавно без шума на нощните клубове.