Шефовете на Черно море обмислят премия за 9 т.

Спорт

15-05-2013, 22:03

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Ръководството на Черно море обмисля да награди футболистите с премия, ако "моряците" спечелят 9 т. в оставащите три мача, научи Varnautre.bg. В последните двубои от сезона варненци приемат тима на Локо (Пд), гостуват на изпадналия вече Миньор и домакинстват на Ботев (Вр). Според близки до клуба шефовете възнамеряват да възнаградят футболистите с четвърта премия, ако отборът завърши сезона без загубена точка.

Въпреки слабото представяне през тази кампания, "моряците" имат възможност да се отсрамят, до известна степен, с една добра игра в последните мачове и да зарадват както собствениците на клуба, така и феновете, които изстрадаха 100-годишнината на любимия отбор.

Все още шефовете не са разкрили пред играчите това свое намерение, но се очаква това да стане непосредствено преди мача със "смърфовете" в събота от 18 ч. на "Тича".

Междувременно днес Самуел Камаазола и Георги Божилов тренираха за първи път наравно със своите съотборници. В игричките е пусна и наставникът Георги Иванов, който по никакъв начин не отстъпваше на своите подопечни.