Дебютантът Никола Арнаудов: Не показах това, което мога

"Паднаха ми батериите", каза направилият официален дебют за представителният тим на Спартак 19-годишен футболист

Младият футболист от школата на Спартак 1918 Никола Арнаудов, който направи официален дебют за представителният тим на "соколите" срещу Пирин днес сподели, че не е успял да покаже истинските си качества в двубоя. Опорният полузащитник излезе титуляр и игра доста добре в срещата с тима от Разлог.

"Не съм доволен от показаното днес на терена. Не играх на нивото, което мога. През второто полувреме ми "паднаха батериите", пренадъхах се. Сякаш се сринах психически през вторите 45 минути. Имах чувството, че нямах точен пас. Аз мисля, че не успях да се представя по най-добрия начин. Въпреки това след мача по-големите футболисти казаха, че съм играл добре. В съблекалнята опитните играчи в тима ни похвалиха и казаха, че сме се представили на ниво срещу мъжете на Пирин”, каза пред Varnautre.bg Арнаудов.

"Има огромна разлика в това да играеш в Елитната група и в мъжкия футбол. Играчите в "Б" група са подготвени много добре физически. Въпреки това не се притеснявах толкова, колкото преди мача. Исках да се представя добре и да се докажа най-малкото пред треньора и опитните футболисти", завърши 19-годишният халф.