Иван Найденов: Утре ще играят основно юношите

Спорт

13-05-2013, 20:01

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Спартак 1918 Иван Найденов сподели, че в утрешния мач с Пирин Разлог ще разчита на младите футболисти, които попаднаха в групата за двубоя от 24-ия кгъг на "Б" група. Това са Митко Бекяров, Кристиян Радев, Мурад Селим, Никола Арнаудов, Калоян Иванов и Вилиян Денчев. Причината според наставника е, че в следващия кръг, когато "соколите" гостуват на Любимец, талантите от школата ще играят срещу ЦСКА на СК Локомотив. 

"В утрешния мач ще пуснем младите футболисти, тъй като искаме те да се обиграват срещу отборите в "Б" група. В следващия кръг няма да мога да разчитам на тях, тъй като те ще играят за юношите в Елитната група срещу ЦСКА, а по същото време ние ще сме в Любимец", обясни Найденов пред Varnautre.bg.

Той разкри, че Емил Мартинов и Игнат Дамянов тренират на облекчен режим, а Георги Димитров е с травма от мач с Етрополе. "Гошо го смених в предния кръг, защото усети болки. Все още не е готов на 100 % и не искам да рискувам в утрешния мач. За това прецених, че по-добре да почива”, каза още Найденов.