Гонзо: Съжалявам, че не взехме поне точка на Армията

Спорт

11-05-2013, 22:18

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Не можеш да вкараш два гола на ЦСКА на Българска армия и да загубиш мача, ядосва се наставникът на Черно море

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов изрази увереност, че воденият от него тим ще остане в елита въпреки загубата от ЦСКА с 2:3, в мач от 27-я кръг на "А" група.

„През първото полувреме играхме добре, през второто дадохме инициативата на ЦСКА. Това е нормално, това е ЦСКА. Червените са добър отбор и когато им се оставят свободни пространства те се възползват. Закономерно ЦСКА победи накрая“, анализира Иванов.

"Нормално е да бъдем спокойни, след като вкарахме два гола. Допуснахме обаче грешки, които не трябва един отбор да допуска. Не можеш да вкараш два гола на ЦСКА на "Българска армия" и да загубиш мача. ЦСКА е силен отбор съжалявам, че не успяхме да противодействане на "армейците" и да вземем поне точка днес. Черно море играе феърплей. Очаквах добре да се представим в този мач. Срещата се развиваше добре за нас. Пак казваме съжалявам, че не успяхме да вземем точка. Който отбор събере най-малко точки той ще изпадне. Надявам се да не е нашия отбор. За нас всеки мач е сам за себе си. От всеки отбор можем да загубим. Най-слабият тим в групата ни вкара в напрежение. Пак казвам, имахме тежка програма и грешката срещу Етър направи така, че нашия отбор да играе под напрежение в следващите мачове. Ние имаме най-лесна програма до края и се надявам да останем в групата”, каза още Гонзо.

„След мача с Литекс излязохме от една психологическа дупка. Опитваме се да играем комбинативен футбол и да радваме хората. Понякога се получава, понякога – не“, завърши бившият наставник на Левски.