Гонзо: Знаех резултата от Славия - Ботев 2 дни преди мача, и БФС го знаеха

Спорт

08-05-2013, 17:51

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

ВИДЕО: Ако искаме да се развиваме, тези хора трябва да престанат да го правят, каза Георги Иванов

Наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо скандално заяви, че както той, така и в БФС са знаели предварително резултата от мача между отборите на Славия и Ботев (Вр), завършила с успех за врачани с 2:1 във вторник.

"Два дни преди мача го знаех този резултат. И БФС го знаеха. Ако искаме да се развиваме, тези хора трябва да престанат да го правят. Докато се играе така, няма да има футбол”, каза Гонзо.
Днес неговият Черно море победи минимално Литекс (1:0) и дръпна с 3 точки над опасната зона. Според бившия треньор и спортен директор на Левски "моряците” не би трябвало да имат проблеми с оставането предвид оставащите срещи на тима до края на сезона.

Гонзо коментира днешния двубой с Литекс: "Раздадоха се и направиха мача доста интересен като ситуации. Труден чисто психологически мач, след като изоставаме в точките, и след тази победа на Ботев (Враца) трябваше задължително да победим."

"Аз винаги съм бил спокоен, ако говорим за мен. Нормално е по-лесно да се диша. Като гледам програмата, противниците, които идват, предполагат ние да нямаме проблеми с оставането си", добави той.