Спират за 3 часа довечера движението около Катедралата

Новините

04-05-2013, 17:31

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Полицаите ще обръщат особено внимание на лица със съмнително, провокативно поведение или в нетрезво състояние

От 22.00 часа днес - Велика събота,, до 01.00 часа на Великден, ще бъде преустановено движението  около катедралата „Свето Успение Богородично” във Варна, съобщиха от Пътна полиция. Затворени ще останат отсечката на булевардите "Христо Ботев" и "Мария Луиза" от кръстовището на улица „Бачо Киро” до улица „Шипка”, както и бул."Вл.Варненчик" в района около Катедралния храм. Пред другите църкви във Варна не е предвидено въвеждане на ограничения за движение.

От КАТ съветват водачите на автомобили да избягват района на Катедралния храм. Очаква се Благодатният огън да пристигне в Катедралния храм във Варна до 23.30 часа.

Както писа „Варна утре” полицейските служители ще обръщат особено внимание на лица със съмнително, провокативно поведение или в нетрезво състояние в районите на местата, където се провеждат публични прояви, съобщиха от пресцентъра на МВР. 
Приоритетно на обществени места с концентрация на големи групи хора - летищни комплекси, гари, автогари, пристанища, големи търговски обекти и църковни храмове, ще има  засилено полицейско присъствие. Осъществена е и координация за постоянен обмен на информация с охранителните фирми и звената за самоохрана.