Кметъла черпи с агне Джо Лин Търнър

Животът

01-05-2013, 08:55

Снимка:

БГНЕС

Автор:

в. Стандарт

Всичко от Автора

Звездите от тв предаванията пък предприемат разнообразни авантюри

Навръх Гергьовден купон ще се вихри в Каварна, когато морската рок столица отбелязва своя празник. Кметът Цонко Цонев разкри, че по обяд заедно с победителя от кулинарното шоу "Lord of the chefs" - Сидония Радева, ще приготвят агнешки кебап на площада в града, пише в. "Стандарт".

"Агнето, което след като приготвим, ще раздадем, е дарено за празника на града от фермата в каварненското село Видно. То е 25-килограмово и е от специалната порода Ил дьо франс, която руският инвеститор отглежда за производство на месо", обясни Цонев. После купонът ще продължи с рок - Звезди и група "Аналгин" ще вдигнат градуса на феновете. А на Великден в Каварна пее Джо Лин Търнър, легендарният вокал на "Пърпъл" и "Рейнбоу". 

Звездите от тв предаванията пък предприемат разнообразни авантюри. Радина и Деян най-сетне ще получат заслужена почивка и ще релаксират в Гърция. Мария Игнатова е подготвила специална изненада на Димитър Рачков. Х факторът Рафи се прибира в родния Бургас, за да хване малко тен и да се види с близките. Миската Антония Петрова пък превари традициите и вече подреди великденската трапеза с яйца и козунаци.