Бели гълъби за Стенли

Спорт

30-04-2013, 16:25

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Аматьори подкрепиха Стилиян Петров на работнически турнир

Аматьорски тим подкрепи капитана на националния отбор Стилиян Петров срещу коварната болест по уникален начин, научи Varnautre.bg. На работнически турнир, провел се на изкуствените игрища на стадион Спартак във Варна, отбори от цялата страна премериха сили един срещу друг. Тимовете бяха сформирани от персонала на голяма търговска верига за продажба на техника от Варна, София, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Хасково, Шумен, Русе. Колоритният варненски тим с капитан Виктор Пенчев направи нещо невиждано до сега. Всички на отбора бяха облечени с фланелки на Астън Вила с надпис Support Stan N 19. Старт на турнира пък дадоха бели гълъби пуснати в небето от варненския отбор. Идеята е на един от служителите на фирмата. Той е осигурил и самите гълъби.

"Като домакини решихме да направим нещо интересно и смислено. Наш колега ни осигури бели гълъби, които пуснахме за здраве и дълъг живот. По принцип белите гълъби се свързват със сватбните тържества, но в нашия случай те символизират подкрепата ни към Стилиян Петров", каза капитанът на варненци.

„Важното е, че за пореден път имахме възможност да се забавляваме на зеленият терен и заедно с това да покажем съпричастност и подкрепа за големия български капитан Стилиян Петров”, завърши Виктор Пенчев.