Пропаднала шахта дебне на "Кокалчето"

Животът

25-04-2013, 15:44

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Дупки-убийци зейнаха след последните кметски кръпки

Oпасна шахта дебне колите на площада, на който се кръстосват улиците "Васил Друмев" и "Любен Каравелов". На мястото, което старите варненци наричат "Кокалчето", всяка кола хлътва в дупката, чийто капак се е разместил. От време на време продавачи от околните магазини слагат по някоя торба с боклук от близките казани, за да предотвратят тежка катастрофа.

За още две опасни дупки, зейнали след спешните кметски кърпежи в разгара на протестите, алармираха читатели на Варнаутре.
Дълбока и с остри ръбове яма причаква колите на бул. "Сливница" - посока към центъра, малко преди кръстовището към пазара зад Пикадили Младост. В абсолютно същата, наречена от наш читател - капан за преден мост, можете да попаднете влизайки в подлеза на ул. "Шипка". Кратерът - не особено голям, но дълбок и коварен, е до пресечката с ул. "Петър Парчевич" в платното от музея към гарата. И ако за "Сливница" часът за асфалтиране най-после дойде, то за "Шипка" вече отмина в сезона на кръпките и не се знае кога дупката ще бъде запълнена.