Иван Найденов: Равният резултат е справедлив

Спорт

21-04-2013, 19:36

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Спартак благодари на Янко Станев за финансовата помощ

Наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов сподели след нулевото равенство със Светкавица, че е доволен от играта на неговия тим. Според треньорът на соколите равният резултат е бил и най-логичен с огледа представянето на двата тима.

"Тежък мач. Изчаквахме удобна възможност за да "ухапем" съперника, но не успяхме. Имахме положения, но не съумяхме да вкараме. Гостите също имаха своите положения. За мен равният резултат е най-справедлив. Пожелавам успех за Светкавица в следващите мачове. Ние пък продължаваме да се борим и да играем мач за мач, каза Иван Найденов.

Треньорът на "соколите" сподели, че смененият принудително Калоян Иванов е усукал коляно, но положението с него не е сериозно. "Еньо Кръстовчев го смених, защото не е водил нормална подготовка и не може да играе цял мач".

Найденов благодари от името на играчите на Янко Станев, който в качеството си на фен дари на тима сума, която ще се даде на футболистите във вид на заплати за месец февруари. „Този жест донесе спокойствие в съблекалнята. Надявам се на по-светло бъдеще и нещата занапред да се стабилизират”, завърши Найденов.