Черно море удари Пирин под моста с 4:0

Спорт

21-04-2013, 18:50

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

"Моряците" на Тодор Каменов вече мислят за гостуването на Литекс

Юношите на Черно море продължават да мачкат в Елитната група до 19 г. Подопечните на Тодор Каменов надиграха безпроблемно у дома Пирин 2001 (Благоевград) 4:0. Срещата се игра на стадиона под Аспаруховия мост и интригата в нея приключи още през първата част.

Първото попадение в двубоя беше на Мустафа Мустафа в 25-ата минута, който получил отличен извеждащ пас от Бекир Расим и не сгреши за 1:0. Само 5 минути по-късно Деян Малчев започна перфектно контраатака, подаде към Атанас Илиев, който проби мощно, върна топката към точката на дузпата, където Бекир Расим я насочи в мрежата на гостите за 2:0. Младият тим на Черно море продължи да доминира по всички показатели на терена и класиката дойде 4 минути преди почивката. Петко Цанков проби от дясно, центрира към Атанас Илиев, който от границата на наказателното поле с хубав удар с десния крак направи резултата 3:0.

През второто време "моряците" продължиха надмощието, но пропуски пред вратата на Пирин попречиха за нов гол. Той все пак дойде в 84-ата минута. Кристиян Пешков намери по страхотен начин една отбита топка и с шут от 27 метра я вкара във вратата за четвърти път, с което оформи и крайния резултат.

„Доволен съм от играта и резултата. Създаваме положения, които обаче продължаваме лесно да изпускаме. В защита стоим отлично, въпреки че играхме без трима от основните си дефанзивни футболисти. Слави Сталев е с представителния тим в Стара Загора, Костадин Иванов е контузен, а Георги Радев е в националния отбор до 19 г.. Сега ни предстоят два мача, в които ще се разбере дали заслужаваме да сме по-напред в таблицата. Първо сме гости на Литекс, а после посрещаме Левски. Срещите с тях ще са показателни за класирането ни в края на сезона”, каза за Varnautre.bg наставникът на Черно море Тодор Каменов.