Гонзо проплака от съдиите

Спорт

17-04-2013, 13:42

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Постоянно правят фатални грешки в наша вреда, жалва се треньорът на "моряците"

Треньорът на Черно море Георги Иванов сподели, че съдиите са оказали влияние варненци да не вземат точка в някой от двубоите през пролетта.
"Имахме много тежка програма в първите 5 кръга. А и съдиите доста ни ощетиха в тези мачове, можехме да съберем максимума от точки. Вече няколко пъти реферите правят фатални грешки в наша вреда. Не говорим за съдия, който не е свирил нарушение в центъра, а за дузпи, фаулове, засади, от които са паднали голове срещу нас", добави треньорът на Черно море.

Наставникът на "моряците" коментира и съдийството в мачовете със Славия и Лудогорец - "Последната среща с Черноморец също беше такъв случай, дежа вю от Славия и Лудогорец. Ако искате мога да ви кажа конкретните ми претенции във всички мачове: Първият гол на Лудогорец, дузпа и червен картон в двубоя със Славия, засадата при попадението на Левски и сега ни отмениха чист гол в Бургас, а третият такъв на домакините беше от 2 метра засада. Иначе се получи хубав мач срещу отбора на Херо. Той ми е бил треньор, с него винаги сме били в приятелски отношения. От подобни двубои първенството само печели."