Гонзо спря юноша за националния

Спорт

17-04-2013, 13:23

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Наказанието на Сашо Александров върна Слави Сталев от рейса за София

Юношата на Черно море Слави Сталев няма да се присъедини към националния отбор до 19 г. Причината е наказанието на десния краен защитник на варненци Сашо Александров. Наставникът на Морето Георги Иванов се нуждае от дефанзивни футболисти и за това е споделил пред шефовете, че Слави му е нужен за предстоящия мач с Берое в Стара Загора. Така за трите контролни срещи срещу Албания и Македония треньорът на „Лъвовете” ще разчита единствено на Георги Радев, който тази вечер ще отпътува за София.

Националите ни се събират утре в Кюстендил, от където ще заминат за Албания. Там ще изиграят две контроли срещу връстниците си на домакините, а на 24 ще се изправят срещу Македония в Скопие. Трите контроли са част от подготовката на тима ни за евроквалификациите.

Така Слави Сталев и Атанас Петров ще се присъединят днес към първата тренировка на „моряците” за седмицата. Тя ще постави началото на подготовката за предстоящия мач от 23-ия кръг на А група срещу тима на Берое.

Както вече писахме, през миналата седмица Сталев, Радев и Петров не тренираха с представителния тим, а се готвиха с юношите, за важния мач от първенството в Елитната група до 19 г. с тима на Ботев в Пловдив. Единственият играч, който до последно се готви с Георги Илиев и компания, бе Бекир Расим. Въпреки това младокът не попадна в групата за мача с Черноморец, а също като останалите пътува с Тошко Каменов за града под тепетата. Именно Бекир реализира един от двата гола при успеха с 2:1 срещу "канарчетата".